Power Shift 2020

Power Shift 2020 -tapahtuma järjestetään Salossa 2.–4.10.2020.

 

Tänä vuonna Power Shiftin teemana on Hiilineutraali Suomi vuonna 2035: Millaisia toimia tarvitaan ja mitä haasteita on luvassa, kun Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä? Tapahtumassa käsitellään kysymyksiä, kuten: miltä kestävä tulevaisuus näyttää ja millaisia (positiivisia) visioita kestävä tulevaisuus voi tarjota? Suomen tavoitteiden lisäksi katse suunnataan kauemmas ja tarkastellaan muunmuassa millaisessa maailmassa hiilineutraalisuustavoitteet tullaan saavuttamaan?

Viikonlopun aikana Suomen eturivin asiantuntijat raottavat ilmastotieteen viimeisimpiä viestejä ja erilaisissa työpajoissa tutustutaan ja kehitetään yhteiskunnallisen ilmastovaikuttamisen moninaisia keinoja. Edellisvuosien tapaan vuoden 2020 tapahtuma tarjoaa hyvän alustan uusien aloitteiden, kampanjoiden ja yhteistyökuvioiden synnyttämiseen.

Power Shift on matalan kynnyksen väylä ilmastoliikkeeseen osallistumiseen ja se on suunnattu kaikille ilmastonmuutoksesta ja sen torjunnasta kiinnostuneille. Power Shiftissä tutustutaan, opitaan ja voimaannutaan!

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii 350 Suomi.