Power Shift 2022

Power Shift Suomi -ilmastoviikonloppu tulee taas – tule mukaan!

Power Shift Suomi 2022 järjestetään Espoossa Haltian luontokeskuksessa 18.-20.3.2022, teemalla ilmastonmuutoksen ja biodiversiteetin väliset kytkökset.

Power Shift on kolmipäiväinen tietoisku ja verkostoitumistapahtuma sinulle, joka haluat tavata muita ilmastonmuutoksesta ja luontokadosta huolestuneita, jakaa kokemuksia, inspiroitua ja saada tietoa ratkaisuista ja vaikuttamiskeinoista Suomessa.

Vuoden 2022 tapahtumassa käsitellään ihmisten luontosuhdetta sekä ilmastonmuutoksen ja biodiversiteetin välisiä kytköksiä ja niiden yhteisiä ratkaisuja. Ohjelma muodostuu luennoista, työpajoista ja iltaohjelmasta.

Tutustu viikonlopun ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä!

-> Ilmoittaudu mukaan tästä

Osallistumismaksu on 25 euroa ja maksuun sisältyy ruoka ja majoittuminen. Tapahtuman majoittuminen on Solvallan urheiluopistolla. Espoon kaupungin kanssa tehtävän yhteistyön vuoksi osallistumismaksu ei koske espoolaisia.

Seuraamme ja noudatamme viranomaisohjeita korona-epidemiaan liittyen. Osallistujille tiedotetaan mahdollisista muutoksista.

Tämänkertaisen Power Shiftin järjestävät yhteistyössä Luonto-Liitto ja 350 Suomi. Seuraa meidän nettisivuja ja somea, niin pysyt ajan tasalla.

Facebook: https://www.facebook.com/powershiftsuomi

Instagram: @powershiftsuomi