BlogiPower ShiftPower Shift 2016

Tule mukaan tekemään Power Shift 2016 -tapahtumaa!

Tule mukaan tekemään Power Shift Suomi 2016 -tapahtumaa!
Power Shift on tapahtuma kaikille, joiden mielestä ilmastonmuutos pitäisi ottaa vakavasti ja toimia. Se on tapahtuma niille, jotka haluavat tutustua toisiin samaa mieltä oleviin. Katso: http://world.350.org/finland/kampanjat/power-shift-suomi/

Forssassa 30.9.-2.10. järjestettävä Suomen kolmas Power Shift -tapahtuma etsii vielä muutamia jäseniä tiimiinsä.

  • Ohjelmatiimi: etsitään vielä yhtä tai kahta suunnittelemaan ja toteuttamaan viikonlopun ohjelmaa. Tule mukaan vaikuttamaan Power Shiftin työpajoihin, aamun innostaviin puhujiin, tutustumiseen sekä koko ohjelmaan! Ilmoittaudu ohjelmatiimin koordinaattori Annalle (annazwey@gmail.com)
  • Varainhankinta: Opettele työelämässäkin tuiki tarpeellisia taitoja varainhankinnassa ja ole mukana porukassa, jota ilman koko tapahtumaa ei olisi! Varainhankinta mahdollistaa tapahtuman. Ota yhteyttä tapahtuman koordinaattoriin Hanneleen (hannele@powershiftsuomi.org)
  • Viestintä: Kukaan ei tietäisi, että Power Shift tapahtuu, ellei siitä kerrottaisi. Jos sinulla on ideoita siitä, miten ja missä, ota yhteyttä viestintää vetävään Elinaan (viestinta@powershiftsuomi.org)
  • Käytännön järjestelyt: Tule mukaan koordinoimaan vapaaehtoisia tapahtuman aikana ja pohtimaan sitä, mitä hyvää syödään! Ota yhteyttä tapahtuman koordinaattoriin, Hanneleen (hannele@powershiftsuomi.org)

 

powershift2016_rekry2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *