Mikä on Power Shift?

Power Shift on tapahtuma kaikille, joiden mielestä ilmastonmuutos on otettava vakavasti ja on aika siirtyä kestävään yhteiskuntaan. Tapahtuman tarkoituksena on mahdollistaa vaikuttavaa, yhteiskunnalliseen muutokseen tähtäävää ilmastotoimintaa.

Suomen ensimmäinen Power Shift järjestettiin 2014 Espoon Otaniemessä ilmastojärjestö 350 Suomen aloitteesta. Power Shiftiä on tämän jälkeen järjestetty myös Forssassa ja Helsingissä (katso lisää Menneet tapahtumat -osiosta). Power Shift ei kuitenkaan ole minkään yksittäisen järjestön oma tapahtuma, vaan tarkoituksena on, että konseptin voi ottaa käyttöön kuka tahansa.

Power Shift on myös globaali kampanja ilmastoliikkeen nostamiseksi uudelle tasolle – jotta se voisi tehokkaasti, yhtenäisesti, mutta moniäänisesti vaatia päättäjiltä parempaa ilmastopolitiikkaa. Power Shift -tapahtumia on jo järjestetty kymmenissä eri maissa ympäri maailmaa, ja niiden takana on vapaaehtoisia hyvin erilaisista taustoista ja järjestöistä.  Tutustu Global Power Shift -kampanjaan sivustolla www.globalpowershift.org.

Ota yhteyttä!

Haluatko tietää lisää Power Shiftistä?
Ota yhteyttä: Power Shift 2022 -koordinaattori Henna Kurki, henna.kurki@helsinki.fi

Power Shift Suomi Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *